Liefdeseiland (1)

Maagdelijk als nieuw perkament strekt het strand zich voor me uit. Zeelucht mengt zich met bloemengeur, het ruisen van de branding zingt de melodie van het getij. Palmen buigen voor de westenwind en rotsen houden eeuwig stand.

wash-away

“Penis…” haar fluistering bloeit op uit de wind en galmt in mijn tollende hoofd. Ze was mooi, zo mooi… slechts gekleed in schoonheid… we vielen samen overboord… en nu ben ik… waar ben ik?

duinen

Strompelend ga ik op verkenning uit. Het eiland om mij heen draagt sporen van haar aanwezigheid. De vochtige warmte van haar kruis hangt sensueel tussen de wuivende palmbomen, hemelslang, lenig, wijdbeens… ik voel de streling van haar omhelzing in de branding… het zonlicht is even goud als haar lokken, en de duinen volgen haar volmaakte rondingen, die loom lijken te deinen op ons zwoele paringsritme… een idyllisch vennetje lijkt op haar navel, omringd door de zachte, zomerwarme glooiingen van haar buik… de zeewind voert het sensuele aroma van haar borsten mee, en in vlagen herken ik haar adem, alsof haar smachtend zuchten op en neer gaat met de branding die haar heerlijke lichaam opnieuw boetseert uit het schuim van de liefde… ik droom weg… ik hoor haar roepen: “Penis… oh, Penis… oh schat… waar ben je…”

7

Orgas me

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.