In de boot genomen

Zeil 97

*

De zomer stond in volle bloei. De zee zinderde toen ik voor een zoel windje de haven uit zeilde. Ik was alleen en kon het jacht makkelijk houden, zachtjes deinend gleed het geruisloos naar de horizon.
De rust en de stilte waren weldadig, totdat ik een stem dacht te horen. Heel in de verte leek iemand om hulp te roepen. Ik keek om me heen, maar op geen enkele andere boot in de buurt leek paniek uitgebroken te zijn. Ik legde mijn verrekijker terug in de kajuit en droomde weer weg aan het roer.
Opeens schrok ik wakker van geplons en geproest, vlak buiten boord. Daar lag jij in het water te spartelen! In een reflex greep ik de reddingsboei uit het want en gooide die naar je toe.
Je was verrassend licht toen ik je met behulp van het touw aan de boei aan dek hielp. Pas toen je in de kuip stond te druipen besefte ik dat je naakt was. Je weelderige natte vormen glansden in de zon. Je schaamde je niet voor je naaktheid, integendeel: je lachte naar me en koesterde je in de warmte van de zomer. Met sierlijke bewegingen gaf je je over aan de streling van de wind en de zonnestralen, wentelend en draaiend, buigend en strekkend als een volleerde naaktdanseres gebruikte je het hele dek van de boot als podium. Je liet ook de reddingsboei niet voor wat die was; zoals een turnster een hoepel gebruikt, zo liet jij de zwemband de fraaiste capriolen maken.

Ik was zo betoverd door je verschijning dat ik helemaal vergat te vragen hoe je heette. Net toen ik mijn mond opendeed, gleed je wijdbeens bij me op schoot, en benam me de adem met een natte, zoute tongzoen. Ik kon niet anders dan je omhelzen, ik vergreep me aan al je heerlijke rondingen die geurig en warm om me heen gleden. Wild begon je me uit te kleden, ik droeg alleen een boxershort en T-shirt dus ik zat in no time in mijn blootje. Je hield me in een tedere houdgreep toen je beide kledingstukken overboord gooide. Ik kon nog net uitbrengen: “Wat d-” voor je me opniew de mond snoerde. Onze lichamen raakten verstrengeld tot een dichte kluwen, toch slaagde ik erin op te staan. Ik droeg je in de kajuit, waar ik je op een bank legde.
Mijn erectie was intussen natuurlijk tot enorme proporties uitgegroeid. In een superverleidelijke pose lachte je me bewonderend toe terwijl je hand er zachtjes omheen gleed. Je leidde hem naar je mond, en zoog hem helemaal naar binnen. Je tong liet mijn ballen dansen, mijn heupen begonnen oncontroleerbaar te wipstoten, en voordat ik het wist kwam ik zo hevig klaar dat het schuim over je gezicht stroomde. Je gekreun trilde tot diep in mijn onderbuik, mijn handen zochten steun in je haar en ik duwde de volle lengte in je keel. Kokhalzend bleef je me aansporen; het ene orgasme na het andere liet me kronkelen van genot waardoor de hele boot heen en weer schommelde.

Toen ik tenslotte krachteloos over je heen viel, zag jij je kans schoon. Je legde je dijen in mijn zijden, kruiste je kuiten achter me en verzwolg de volle lengte van mijn erectie in je smachtende vrouwelijkheid. Dat hernieuwde mijn wellust. Weggedoken tussen je zwellende borsten volgde ik het ritme van je golvende lichaam, stoot na stoot na stoot drong ik dieper in je door. Zelfs mijn ballen glipten naar binnen, je lipjes smakten toen je kut soppend samentrok ten teken dat ook jij nu klaarkwam. Je geile kreten spoorden me alleen nog maar meer aan, ik kneedde je billen en graaide achterlangs in je kletsnatte kruis. We bleven allebei maar klaarkomen, hevig neukend begonnen we elkaar in te smeren met de room van ons gezamenlijk orgasme. Ik nam je op schoot zodat jij me op jouw beurt kon berijden. In de schemering van de kajuit glansde je geile lach me tegemoet toen ik naar je opkeek terwijl je heupwiegend je armen hief en een holle rug maakte; je ritmisch samentrekkende kut wrong mijn pulserende erectie tot de laatste druppel uit.

Lichamelijk volledig uitgeput, maar geestelijk nog volledig bij mijn positieven moest ik je uiteindelijk laten gaan. Ik kon niet verhinderen dat je de kajuit verliet en weer overboord sprong. Toen ik pas veel later weer kon opstaan was je spoorloos; wonder boven wonder vond ik wel mijn boxershort en T-shirt terug. Ik hing ze te drogen naast de reddingsboei in het want. Ik trok mijn zeilpak aan, dat ik altijd aan boord had, en voer terug naar de haven.

One thought on “In de boot genomen

Orgas me

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.