Quirine en Richard

“Met Quirine.”
“Hoi schat, met mij! Hoe is het met de verbouwing van de badkamer?”
“Bijna klaar lieverd, maar je mag nog niet komen kijken hoor!”
“Nog niet? Ik heb je al zolang niet meer gezien… gevoeld…”
“Weet ik, ik verlang ook naar jou… maar het is een verrassing! Het wordt echt helemaal te gek.”
“Oh, Quirine, ik kan niet wachten…”
“Mmmm… ik ook niet… raad eens wat ik nu draag…?”
“Eh… je nieuwe spijkerbroek en T-shirt?”
“Fout… ik draag bijna niets… alleen een kanten beha en slipje…”
“Oh schat, wat lekker… zelfs door de telefoon maak je me geil!”
“Zal ik me helemaal uitkleden…?”
“Oh, ja, ja… ik zie het voor me…”
“Langzaam maak ik met mijn ene hand mijn behaatje los… en mijn andere hand kruipt nieuwsgierig in mijn slipje…”
“Ohww…”
“… helemaal tussen mijn dijen… ik streel mezelf in mijn kruis… langzaam, heel langzaam… oh wat zijn mijn schaamlipjes nat… ik hoor ze soppen… soppen… oh! Wat een heerlijke wipstoot… oh Richard, ik wil met je neuken… ik wil je voelen, in mijn buik… heel diep in mijn soppende onderbuik… oh, ik kom… ik kom… oh…”
“Oh, heerlijk… ja, toe maar, kom maar… ik geniet van je als je komt…”
“… oh, ik kom… oh, ja… ja, ja, ja! JA !! JAAA !!!”
“Oh Quirine… wat ben je toch een heerlijke geile meid… ik kom ook… ja… oh, ja… ja! Ja! JA!”
“Oh schat… hoor je hoe ik lig te soppen?”
“Luid en duidelijk… ben je bloot?”
“Ja… helemaal… bloot…”
“Oh wat heerlijk… ik wou dat ik bij je was…”
“Wat zou je dan doen…?”
“Dan zou ik met je mee in bad gaan… in je nieuwe badkamer… ik zou je helemaal onderspuiten… keer op keer… orgasme na orgasme… en dan zou ik je inzepen… je hele lichaam… oh Quirine, ik ben zo bloedgeil op je…”
“Ik ook op jou… oh, de bel! Ik spreek je gauw weer!”
“Ik kan niet wachten…”
“Kusje…”
“Kutje…”
“Mmmm… tot gauw…”

*

“Kom binnen…” fluistert Quirine smachtend, als Richard een week later eindelijk, eindelijk weer voor de deur staat. Hun omhelzing is inniger dan ooit, nog staande in de deuropening verdrinken ze in een eindeloze tongzoen en beginnen ze elkaar uit te kleden. Weken van ongeduld ontladen zich in intens gehijg en gekreun, hun lichamen zijn als nieuw voor hun zintuigen die zinderen van geilheid. Vrijend rollen ze door de hal, totdat Quirine boven ligt en overeind komt. Met halfgesloten ogen kijkt ze op Richard neer en hijgt: “Ben je klaar voor de galapremière in het nieuwe sextheater…?”

Hij streelt haar billen onder haar slipje, ze duwt haar beha nog een keer in zijn gezicht… maar staat dan op en bestijgt gracieus heupwiegend de trap naar de badkamer. Als ze omkijkt naar de slaafs volgende Richard likt ze geil langs haar lippen terwijl ze haar slipje langzaam van haar billen tilt… maar het tenslotte toch aanhoudt waardoor hij zich nauwelijks nog kan beheersen en begint te hijgen alsof de klim hem eigenlijk te veel is.

Op de overloop aangekomen, draait Quirine zich sierlijk naar Richard om, en begint sensueel voor hem te dansen. Als een volleerde ballerina laat ze haar lichaam golven, deinen en kronkelen, ze neemt haar lange haar mee met haar handen, haar navel lonkt naar hem, ze blaast hem kusmondjes toe, masseert haar deinende rondingen, en fluistert: “Kom dan… kom maar… vind je me lekker…? Oh, wat word je geil van me… je hebt zo lang op me gewacht…” maar ze blijft net buiten bereik van zijn jeukende vingertoppen… hij probeert haar in een hoek te drijven, maar ze weet steeds weer te ontsnappen… totdat ze met haar rug tegen de badkamerdeur staat en met hooggeheven armen toelaat hoe hij grommend, volkomen buiten zinnen tussen haar zwellende borsten duikt. Zijn handen graaien wild in haar slipje en proberen het uit te trekken, kapot te scheuren zodat de weg vrijkomt voor zijn opgekropte wellust. Maar Quirine is ook sterk en weet hem tegen te houden: “Eerst entree betalen, voor je het theater in mag…” zegt ze quasi streng. “Wat is de toegangsprijs?” speelt Richard het spel mee.
“Dat hangt ervan af,” zegt Quirine, “hoeveelste rang je wilt zitten, hoe beter de plaats, des te duurder.”
“Ik wil eerste rang,” smeekt Richard, “desnoods betaal ik dubbel!”
“Pas op wat je zegt hoor, ik ben een strenge portier!”
“Maakt niet uit, noem je prijs.”
“De toegangsprijs voor de eerste rang,” zegt Quirine bijna streng, “is dat je tijdens het eerste bedrijf geblinddoekt wordt. Je mag pas weer iets zien als ik het zeg.”
“Afgesproken!”
“Goed dan. Ogen dicht!” Quirine legt een hand voor Richards ogen, hij legt de zijne er bovenop. Hij voelt haar bewegen, hoort hoe ze zacht kreunt, en wordt besprongen door de heerlijkste fantasieën over wat ze met hem van plan is terwijl Quirine haar beha losmaakt. Met kennelijke ervaring knoopt ze vervolgens de tere kanten stof om zijn hoofd zodat ze beide handen weer vrij heeft. “Opstaan,” commandeert ze, en Richard gehoorzaamt. Hij hoort de badkamerdeur opengaan, en wordt naar binnen geleid. Quirine laat hem plaatsnemen in een heerlijk zachte leren schommelfauteuil… en als ze bij hem op schoot kruipt, merkt hij dat ze ook haar slipje heeft uitgetrokken…

Haar onzichtbare naaktheid daalt als een warme, gewichtloze mantel over hem neer. Hij verdrinkt in de branding van haar rollende borsten, haar dijen strelen zijn heupen, ze hijgt en kreunt vlakbij zijn gezicht… hij probeert haar mond te vinden, maar haar uitgestoken tong ontwijkt handig de zijne. Ze houdt zijn handen klemvast op de rugleuning boven zijn hoofd, en beweegt haar kruis lenig en soepel over de boxershort die hij nog aan heeft en waaronder hij al bijna klaarkomt… “Oh, Quirine…” kreunt hij, “wat geef je een prachtige voorstelling…”
“Het doek blijft nog een tijdje dicht…” hijgt ze, “dit is nog maar het voorspel…”
“Hoe heet het stuk eigenlijk?”
“Zonder titel,” zegt ze, “zuiver improvisatietheater. Het is aan jou om er iets mee te doen.”
“Oh, Quirine…” declameert Richard dramatisch, “schone jonkvrouw, wees mijn meesteres, uw ridder onderwerpt zich aan u!”
“Geef je je over?”
“Ja meesteres, ik geef me over…”
“Onvoorwaardelijk?”
“Ja meesteres, onvoorwaardelijk!”
Ze laat zijn handen los, maar Richard komt niet eens op het idee om zijn blinddoek af te doen. Hij is volkomen in haar macht en kan slechts lijdzaam toelaten hoe ze van hem afgaat. Hij is haar even helemaal kwijt, totdat ze hem bij zijn broek pakt en die begint uit te trekken… hij voelt hoe ze tussen zijn dijen buigt, en begint te likken, te likken, langs de volle lengte van zijn liefdeslans… Tedere vingertoppen bespelen zijn kruis, er schieten heerlijke schokgolven door zijn heupen, en hij voelt hoe zijn lul langs haar gezicht glijdt. Ze laat hem steigeren van genot, de fauteuil wipt mee met zijn gekronkel, en als Quirine toehapt trilt haar geile gekreun tot diep in zijn buik. Zijn orgasme komt snel, oh zo snel, maar ook zo intens: weken van onbevredigde geilheid komen tegelijk los uit zijn wijd open onderbuik en zoeken zich spuitend een weg naar buiten. Quirines mond loopt over, maar ze blijft gulzig drinken, dorstig, onverzadigbaar zwelgend in de ontlading na al die tijd waarin ze zonder moest doen…

Ze staat weer op, hijgend, smakkend, slikkend, en laat zich met een zucht opnieuw bovenop hem vallen zodat de fauteuil schommelt. Richard ruikt de nabijheid van haar klevende gezicht en beantwoordt haar streling, haar omhelzing, haar tongzoen… ze rollen over de vloer, strengelen ineen… zijn tastzin lijkt scherper dan ooit door de blinddoek, waaronder hij zich haar lichaam tot de intiemste details inbeeldt; en als ze hem tenslotte van zijn blinddoek bevrijdt, blijkt haar strengheid een weldaad, het is alsof al zijn zintuigen haar schoonheid naar binnen zuigen, even dorstig smachtend naar vervulling als Quirines zwelgende mond… in een superverleidelijke pose vlijt ze zich aan zijn voeten, en hijgt: “Het doek gaat open voor het tweede bedrijf… waarin ik me aan jou onderwerp…”

Richard weet amper waar en hoe te beginnen, maar Quirine neemt opnieuw het initiatief. Haar lichaam kronkelt om hem heen in een geile paaldans, kermend en kreunend vangt ze hem in een wijde liefdesspagaat, en als ze op schoot zit laat ze hem heupwiegend bij zich binnen. Hij begint meteen wild te stoten, zonder haar te sparen. Ze is in geen weken geneukt en gilt het uit van verlangen… haar kut hapt gulzig smakkend in zijn lul, zelfs zijn ballen worden verzwolgen, oh ze wordt wilder en wilder… ze berijdt hem in vliegende galop, haar benen op zijn schouders om hem zo diep mogelijk in zich toe te laten… hij houdt ze wijd gespreid en op het ritme van zijn stoten roept hij steeds luider: “Geile kut! Geile kut!! GEILE KUT!!!”

Soppend kronkelt haar lichaam in volledige onderwerping, maar haar schaterlach verraadt niets dan wellust… zijn lul wordt langer en langer, en ze gilt met hem mee: “Geile lul! Geile lul!! GEILE LUL!!!” totdat zijn orgasme woest naar binnen spuit…

“Mijn heerlijke ridder…” declameert Quirine nu op haar beurt, “doorboor me met je liefdeslans… neuk me, neuk me, NEUK ME !!!” Hij neukt haar golvende lichaam dieper en dieper, ze gilt harder en harder… orgasme na orgasme welt op in haar keel, ze kokhalst, geeft hartstochtelijk over en zeept zich in met liefdesschuim; ook hij laat zijn handen door de dikke klodders over haar heerlijke rondingen gaan en in een oogwenk rollen ze als een onontwarbare schuimkluwen over de glibberige badkamervloer. Hun tongzoen is geil en eindeloos, spartelend van genot laten ze elkaar alle hoeken van de kamer zien, en hun orgasmenkreten galmen nog de hele nacht door het theater dat hiermee officieel is geopend…

*

One thought on “Quirine en Richard

  1. Pingback: Verslag 15e bijeenkomst - 25 juli 2015 - EWA Nederland

Orgas me

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.