Batman en Robin

Kijk hem daar nu eens staan… mijn stripheld.

Iedere avond vertoont Wouter hier zijn kunsten, verkleed als superheld: soms als Batman, soms als Superman of Spiderman, net wat er op dat moment actueel is. De zaal zit altijd bomvol vrouwen uit de wijde omtrek. Die gillen alsof het dak eraf moet, nee, alsof ze klaarkomen. Allemaal tegelijk. De geilheid druipt ervan af, vooral figuurlijk, maar ook letterlijk, langs hun benen. Ik heb wat stoelen schoongemaakt, na afloop. Altijd wanneer Wouter  zijn stringetje in de zaal heeft gegooid en in zijn blootje het podium is afgerend, stort de hele meute zich als uitgehongerde leeuwinnen op het stukje stof. Al vechtend om de buit worden ze dan naar de uitgang gedirigeerd, en daarna kan ik samen met het schoonmaakpersoneel de geilheid opruimen.

Maar vanavond zal ik ze krijgen. Hij is van mij!

Roodborstje

Dankzij Wouter werk ik als naaktdanseres Roodborstje in deze exclusieve nachtclub De Moeleroes, en assisteer ik hem bij zijn stripshows. Die zijn het resultaat van een opmerkelijke carrièremove: hij was de projectontwikkelaar, die de oude molen van dit dorp heeft omgetoverd tot de modernste nachtclub van Europa. Zo leerden we elkaar kennen, en van het een kwam het ander. Hij moest van ver komen, maar dankzij mijn vriendinnen en mij heeft hij heel wat bijgeleerd. Hij ging ook naar de sportschool, trainde zich suf, en moet je nu eens kijken.

Ook vanavond sta ik achter de schermen, aan de zijkant van het podium. Wouter doet vanavond zijn strip-act als Batman, dus ben ik verkleed als een vrouwelijke versie van Robin. Zo heet ik trouwens echt, het is ook een meisjesnaam. Af en toe loop ik de planken op, om iets aan te pakken of op te vangen wat hij uitdoet. Met een gemaakte lach heupwieg ik dan weer af, het gegier van die uitzinnige meiden fluitend in mijn oren.

Behalve zijn vleermuismasker draagt Wouter nu alleen nog een strakke onderbroek met een brede riem. Zo paradeert hij met afgemeten passen rond de Batmobiel waarin hij is opgekomen. Zijn spierbundels glanzen, en de bobbel midden voor zijn kruis is duidelijk zichtbaar in het strijklicht als hij in triomfantelijke poses pirouettes draait. Zodra hij het portier opent om demonstratief bukkend een of andere Batman-gadget uit het handschoenenkastje te pakken, zie ik mijn kans schoon.

Mijn cape wappert achter me aan als ik met mijn handen in mijn zijden om de auto heen loop. Verbaasde blikken uit het publiek, het gejuich wordt zachter en gaat over in geroezemoes. Met mijn borsten zo ver mogelijk vooruit wacht ik tot hij overeind komt. Dan val ik op mijn knieën, trek zijn broekje op zijn enkels, en voordat hij het beseft pijp ik hem tot aan zijn ballen.

Oh wat is hij gigantisch! Opkijkend tegen zijn torso zie ik hoe hij zich even geen raad weet, maar al gauw maakt hij van de nood een deugd. Hij grijpt mijn bos rode haar, en laat me luidkeels kokhalzen met zijn genotknop tegen mijn huig. Zijn billen spannen en ontspannen ritmisch in mijn graaiende handen, en ik laat zijn ballen caramboleren met mijn tongpunt. Zo trek ik hem over de streep. Hij geeft een kreun, een wipstoot golft van onder tot boven door zijn lijf, en meteen is mijn mond één grote smeerboel. De room druipt in dikke klodders over mijn masker als ik hijgend opsta.

Roodborstje

Met zijn pulserende erectie in mijn ene hand duw ik hem tegen de auto, met mijn andere hand maak ik mijn cape los. Als die op de grond is gedwarreld, maak ik zelf een paar paraderondjes terwijl ik mijn behabandjes een voor een van mijn schouders neem en  het rughaakje losmaak. De kanten push-up  valt slap tussen ons in als ik mijn borsten vlak voor zijn gezicht laat wiebelen; ik heb blinkertjes rond mijn tepels geplakt zodat ze schitteren in het podiumlicht.  Zijn blik verraadt hoe geil hij wordt van het parfum dat uit mijn decolleté opstijgt.

“Neem me…” hijg ik.

“Ja!” roept een vrouw uit de zaal, “Kom op! Grijp je kans!” “Ruk die kleren van haar lijf!” kreunt een ander. “Neuk haar!”
Aarzelend gaat zijn hand naar de gesp van mijn riem, maar die heb ik sneller zelf losgemaakt. Ik pak hem bij zijn schouders terwijl hij afdaalt en mijn legging uittrekt, ik draag geen slipje en leg met een sierlijke danspas een been over hem heen en vlij me vervolgens met een draai achterover op de motorkap van de Batmobiel, mijn armen gracieus langs mijn hoofd.

Wouter komt weer overeind en stoot meteen diep in me. We passen precies in elkaar. Met een gil van genot maak ik een holle rug en sla ik heupwiegend mijn benen om hem heen. Hij gromt dierlijk, en ik kreun luidkeels in het ritme van zijn stoten. De auto veert soepel mee. In de zaal wordt gehijgd, gekreund, gekermd van genot. Als ik even opkijk zie ik in de schemering handen tussen dijen graaien, sommige zelfs tussen die van een ander. Ik begin te soppen, hij begint te gloeien. “Neuk me!” gil ik, “Neuk me! NEUK ME !” Hij stoot en hij stoot en hij stoot, ik sop en ik sop en ik sop. Mijn druipende kut trekt samen rond zijn machtige staaf, ik wring hem uit en kus zijn ballen met mijn lipjes. Zijn nagels dringen in mijn billen, met gekruiste kuiten geef ik hem de sporen: “Dieper! Dieper! DIE-PER!”

Roodborstje en Wouter

We komen precies tegelijk klaar.

Het begint achter mijn navel, zo diep zit hij. Een hete vlam laait steeds hoger op, grijpt steeds wijder om zich heen, in alle richtingen dijt het vuur uit. De hitte vult mijn buik, mijn billen, mijn dijen, kruipt omhoog langs mijn rug, tintelt in mijn dansende borsten, laat mijn tepels sidderen. Ik geef licht, sta in brand. En die superheld, mijn superheld blijft maar komen, stoot na stoot na stoot. Mijn hoofd rolt wild heen en weer, ik kronkel en spartel, en gil het uit van geilheid waardoor ik hem ook weer opgeil. Hij duikt in mijn decolleté, hapt beurtelings in mijn borsten en grijpt mijn polsen om mijn armen in bedwang te houden. Mijn kut gaat zo ver open dat zelfs zijn ballen bij me naar binnen glippen. Het gevoel laat ook hem niet bepaald koud en hij schreeuwt het uit. Wijdbeens ontvang ik hem, soppend, klotsend golf ik in zijn ritme terwijl hij zich steeds wilder en ruwer aan me vergrijpt.

Ondanks alles merk ik dat het publiek zich meer en meer begint te roeren. Iedereen schreeuwt en loopt door elkaar, probeert op het podium te klimmen, houdt elkaar tegen. Worstelingen ontaarden in onzedelijke graaipartijen, kleren worden uitgetrokken, al dan niet scheurend, monden happen, tongen likken aan steeds meer naakte huid. Er wordt gebeft en gesquirt, druipende kruizen berijden elkaar. Wouter en ik worden bestormd, overal betast, gelikt, getongzoend door een apocalyptische horde naakte meiden waar Jeroen Bosch jaloers op zou zijn. De Batmobiel wordt gesloopt, de onderdelen worden als sexspeeltjes gebruikt. De claxon begeleidt de orgasmekreten die door de zaal gieren, sommige gesmoord in decolletés, onder billen, tussen dijen.

Wouter tilt me van de motorkap en gaat liggen op de achterbank die naast de auto ligt. Steeds opnieuw klaarkomend berijd ik hem, met hooggeheven armen terwijl hij mijn borsten kneedt en aan mijn tepels draait. Mijn haar zwiept om me heen, geselt mijn rug in het ritme van mijn wipstoten. Hij gooit me omhoog met zijn heupen en laat mijn kruis soppend op het zijne neerkomen. Ik buig me over hem heen en verzwelg hem in een druipende tongzoen. Er komt een joelende kring nieuwsgierige vrouwen om ons heen staan, sommigen innig met elkaar verstrengeld, anderen solo genietend van geïmproviseerde massagestaven, tepelklemmen en boeien van Batmobiel-onderdelen. Wouter neemt een autogordel van iemand aan, waarmee hij mij begint vast te binden.

Roodborstje

Hulpeloos hang ik even later met wijd gespreide armen en benen aan het koude metalen chassis van de Batmobiel, dat overeind is gezet tegen de achterwand van het toneel. Ik kan niets uitrichten, als ik dat al zou willen. Ik ben in al mijn kwetsbare naaktheid volledig overgeleverd aan de genade van mijn superheld. Hij swaffelt me overal waar hij met zijn enorme erectie bij kan. Spetters room vliegen in het rond, hij kneedt al mijn rondingen, draait aan mijn tepels, graait in mijn kruis en tussen mijn billen. Dan likt hij me af, helemaal, van top tot teen. Mijn huid tintelt, kermend kronkel ik van genot zoveel als de riemen het toelaten, als hij me begint te beffen. Slurpend nipt en sabbelt hij aan mijn kut, zijn tong dringt tussen mijn lipjes. Zijn gekreun trilt diep in mijn onderbuik. Ik voel mezelf opengaan, bliksemschichten schieten door mijn heupen en kermend kom ik klaar. Mijn boeien rammelen van mijn stuipen.

Hij neemt even afstand om van me te genieten. Met zijn armen over elkaar wijst hij omstanders op mijn intiemste details. Sommigen komen naar me toe om me van dichtbij te bekijken, te betasten, aan me te likken. Mijn orgasme ebt weer wat weg, en mijn superheld komt bij me terug.

Wat gaat hij nu met me doen?

Hij blinddoekt me met een beha, van wie weet ik niet. Dan hoor ik allerlei onduidelijke geluiden om me heen, tot ik iets in mijn kut gestopt krijg. Het is niet Wouters erectie, maar iets van metaal. Toch voelt het op een bepaalde manier bloedgeil, als ik mijn heupen beweeg, masseert het me van binnen.

Roodborstje

Ik hoor een schakelaar overgaan. Voordat ik kan vragen wat er gebeurt, zie ik alle kleuren van de regenboog door een stroomstoot die via mijn kut bij me binnenkomt en zijn weg zoekt naar de intiemste plekjes van mijn lichaam. Ik gil het uit, mijn naaktheid golft onbeheersbaar en ik ruk wild aan mijn boeien, maar ooohhh wat is dit zalig! Ik kom sidderend klaar, twee, drie, vier, vijf keer, nee, ik beleef één orgasme dat eindeloos voortduurt. Het moet de startkabel van de Batmobiel zijn, bedenk ik nog net voor ik hevig squirtend mijn bewustzijn verlies.

Roodborstje

Ik kom bij op de bank in onze kleedkamer. Wouter komt net uit de douche, hij torent hoog boven me uit, lachend als de maan die door een dakraampje naar binnen schijnt. De schaduw van zijn fris geurige erectie valt over mijn gezicht. Hij swaffelt me een paar keer. “Je was geweldig!” zegt hij zacht, “We gaan met deze show het land in!”
Ik sta op en laat hem alle hoeken van de kamer zien.

nbrplaza

2 thoughts on “Batman en Robin

  1. Bepaalde beeldspraak in het verhaal maakte het verhaal voor mij wat moeilijker om te lezen en daarnaast vind ik dat de bewegende plaatjes ontzettend afleiden tijdens het lezen. Geen slecht verhaal, maar zoals ze in het Engels zeggen: not my cup of tea 🙂

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Feedback Pittig Proza #55 ~ de belevenissen van een prostitué - Vlammende verzinsels

Orgas me

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.