Slaapsex

Vannacht heb ik Vagina verrast. Dat is bijzonder, want meestal is zij degene die mij op de meest onverwachte momenten verleidt. Deze keer was ik haar voor.

Ze lag in diepe slaap op haar buik in een pose die niets te raden overliet over waar ze van droomde. Haar gouden lokken werden door een zwoel briesje voortgedreven zodat ze haar rug zachtjes streelden, en haar billen glansden in het maanlicht.

Waardoor ik wakker was geworden weet ik niet, maar toen ik haar zo zag liggen, kon ik niet meer slapen. Een heerlijke erectie tintelde in mijn onderbuik. Zo zachtjes mogelijk kwam ik overeind en kroop tussen haar benen die een eindje gespreid lagen. Ze bewoog en kreunde even toen ik haar heupen op schoot nam zodat mijn liefdeszwaard tussen haar billen terechtkwam. Het wipte, gleed heel lichtjes op en neer, mijn orgasme was onhoudbaar – en stroomde gul over haar uit waarna ik haar begon in te smeren.

Pas toen werd ze langzaam wakker. “Doe je…” vroeg ze, nauwelijks bij bewustzijn. Haar billen glommen me tegemoet, en ik begon aan haar buik. Ze bewoog haar heupen omhoog, zachtjes wiegend in het ritme van mijn stuurloze handen. De liefdesolie stroomde en stroomde, er gingen schokken door mijn kruis. Mijn vingertoppen verdwaalden tussen haar zachte, warme glooiingen, verlegden hun grenzen steeds verder… totdat Vagina overeind kwam en zich bij haar heerlijke, zwellende borsten liet nemen.

Ze kreunde toen ze tegen me aan leunde en haar hoofd op mijn schouder achterover liet hangen. Haar mond hing losjes open, blinkend in het maanlicht; haar ogen waren en bleven gesloten. Ik hapte teder in haar hals, graaide in haar kruis, en voelde hoe ze met me meebewoog. Ze hief haar armen, nam haar lokken mee tussen haar vingers en begon zich sensueel strelend te balsemen met de olie die langs haar hele lichaam droop. Haar soepele, volmaakt uitgebalanceerde bewegingen vloeiden langzaam over in een wondermooie paaldans samen met mij. De balseming die ze zichzelf gaf breidde zich uit naar mijn lichaam en al gauw sopten en glibberden we langs, tegen, om en rond elkaar tot we vrijend neervielen in een omstrengeling die nooit meer los leek te kunnen. Onze tongen hadden elkaar allang gevonden, en toen ik langzaam bij haar naar binnen gleed was haar lichaam één zuigende, schuimende draaikolk. Tussen onze heupen ontsprong een bron waarin we tot verdrinkens toe wegzonken, hijgend en kreunend, wippend en stotend, tot we in diepe rust opgingen in de nacht en in elkaar…

Orgas me

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.