Strandsex

image

*

(vervolg op ‘Verboden Vruchten?’)

“Lieve lezer, ben je klaar voor een nieuw avontuur? Hier komt het!

Zodra ik hem zag, sloeg mijn fantasie op hol. Nog zonder woorden vroeg, smeekte, schreeuwde mijn lichaam om het zijne, mijn onderbuik tintelde al bij de aanblik van zijn erectie.

Het was eb en ik voelde de stroming langs mijn lichaam zuigen. Ik kreeg visioenen van zijn handen toen ik mijn intiemste plekjes aan de branding overgaf. Ik droomde dat het er tientallen waren, alle voorzien van een veelvoud aan vingertoppen, o zo zacht, o zo gevoelig… omgekeerd besefte ik dat ik zelf beschikte over een oneindig arsenaal aan vrouwelijk wapentuig, waarmee ik ons steeds opnieuw oplaaiende liefdesduel moeiteloos zou kunnen winnen. Het getij streelde mijn heupen, billen en kruis in hetzelfde ritme als de golfbeweging van mijn onhoudbare orgasme… en met een kreet van genot begon mijn dans.

doc

In een vloeiende beweging stond ik op uit de volgende golf. Hij keek meteen om, en we waren allebei verloren. Ik glansde in het strijklicht, en zag nog net hoe zijn liefdeszwaard nog verder groeide, voorzien van een glimmende genotknop, enkel en alleen geschapen om te worden verzwolgen in het diepst van mijn vrouwelijkheid. Toen sloot ik mijn ogen.

Gewichtloos dreef ik op de zoele wind het strand op. Een ragdun net van druipend schuim omsloot mijn ranke rondingen. De stralen van de ochtendzon vulden iedere porie van mijn tintelend ontvankelijke huid. Zwaaiend met mijn benen, wiekend met mijn armen zweefde ik boven mijn spiegelbeeld. Mijn haar droogde snel en vlamde goud als liefdesvuur rond mijn pirouettes. Ook het gouden dons in mijn kruis lichtte op, toen ik heupwiegend mijn dijen spreidde en kreunend neerzonk in liefdesspagaat. Het laatste zeewater blonk in mijn navel toen ik achteroverboog en deinend toegaf aan een nieuw orgasme.

Zijn schaduw opende mijn ogen. Hij stond wijdbeens, de zon als een aureool om zijn hoofd, en ook zijn kruis straalde als een nieuwe ster met de glans van liefdesolie die romig van zijn erectie droop. Mijn mond zakte losjes open toen ik overeind kwam en met mijn tong naar hem reikte. Met halfgesloten ogen naderde ik likje voor likje het punt waarop hij… nee, ik ging net niet zover dat hij opnieuw klaarkwam. De room van zijn vorige orgasme was nog heerlijk zacht en warm, en ik gunde zowel hem als mezelf de voorpret van een langzaam voorspel.

Hij zakte van genot iets door zijn knieën, waardoor ik andere wapens in stelling kon brengen. Lonkend, likkend langs mijn lippen liet ik hijgend mijn borsten deinen, waarbij mijn tepels rond zijn genotknop dansten. Zijn wippende erectie raakte ze af en toe, zodat er vonken uit leken over te springen. Zijn genotknop moet hebben gegloeid van opwinding, want ik werd besprenkeld met hete straaltjes liefdesolie!

Ik begon mijn borsten te balsemen, af en toe mijn vingers langzaam aflikkend, verleidelijk lachend en lonkend…

Hij kwam steeds verder over me heen staan, golvend en deinend met zijn machtige lijf. Tenslotte viel hij op zijn knieën. Mijn aanvalsplan was geslaagd! Ik viel zelf natuurlijk ook om, gevangen tussen zijn dijen, en werd nu in mijn gezicht gestreeld door zijn heerlijke, natte genotknop. Mijn tong liet zich deze buitenkans niet ontnemen, en terwijl ik langs mijn lippen likte, proefde ik tegelijkertijd de warme zachtheid van zijn erectie die een hevig orgasme in mijn smachtende mond stortte. Kreunend dronk ik gulzig, kreunend schonk hij gul… totdat mijn mond overliep. Hij liet me overeind komen, ik gleed in zijn omhelzing, we strengelden ineen en onze monden smolten glibberend samen in een tongzoen waaraan geen einde kwam. Hij probeerde me te neuken, maar ik slaagde erin zijn steken te ontwijken; ik wilde zelf het Gouden Moment bepalen.

Zo dansten we over het strand, buitelend en stoeiend tot ik kans zag hem tegen de grond te duwen en op zijn heupen te gaan zitten. Mijn borsten zwollen tintelend in zijn handen terwijl ik golvend mijn kruis over zijn erectie heen en weer bewoog. Mijn schaamlipjes dropen van genot, ik nam mijn haar mee in mijn hooggeheven handen… totdat mijn onderbuik tenslotte als een roos openging. Heupwiegend liet ik hem langzaam bij me binnen.

We kwamen op precies hetzelfde moment klaar. Ik voelde zijn genotknop openspringen, zijn orgasme spoot bijna tot in mijn keel! Ik gaf een luide kreet, wat zowel zijn als mijn eigen wellust alleen maar verhevigde. Hij streelde me van top tot teen, onze heupen sloegen op hol, mijn haar zwiepte om me heen, mijn borsten dansten op en neer, en mijn benen namen zijn heupen in de houdgreep. Ons kruis sopte, schuimde, glibberde…

We waren intussen dicht bij de vloedlijn aangekomen, en de eerste golfjes van de vloed kabbelden om ons spiegelbeeld in het natte zand. Daar werd onze samensmelting definitief. Met een diepe zucht daalde ik over hem neer, onze omhelzing was onontwarbaar, onze tongzoen eindeloos. We vielen vrijend in diepe liefdesslaap, één met de zee, één met elkaar…

En toen we wakker werden…

Dat vertel ik nog wel eens!

Liefs van Vagina”

*

Orgas me

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.