Vagina danst

self-lovin

*

“Lieve lezer, ik durf het bijna niet te zeggen: ik heb vandaag zo zalig gesopt… paradijselijk gewoon!

Ik lag heerlijk op een warme matras van mul zand. De zon en de wind streelden mijn hele lichaam, en langzaam kreeg ik een waas voor mijn ogen. Ik slaakte een diepe zucht toen in mijn onderbuik een gevoel ontstond van ontspanning, bevrijding zelfs. Ik voelde me als een speelbal, heen en weer bewogen door de zoele wind, zwevend op een roze wolk van strelende vingertoppen, kussende lippen, proevende tongen en tastende tepels, tintelend over mijn huid, zalig als de douche die Penis en ik elke ochtend nemen onder de waterval. Ik begon spontaan mezelf te strelen, van top tot teen. Mijn lichaam deinde, golfde, schokte onbeheerst; ik begon te dansen, hoorde mezelf hijgen, kreunen, ja zingen! Mijn vingers beklommen trippelend mijn venusheuvel, om tenslotte alle tien te verdwijnen in de schemering van mijn wiegende, wijde liefdesspagaat. En toen… oh, als ik eraan terugdenk voel ik het weer: er schoot een felle bliksemschicht in mijn onderbuik, alsof ik hard en diep werd geneukt, sterker nog, het was of ik opnieuw werd ontmaagd! Ik gaf een gil, ik sopte en sopte, mijn vocht stroomde heet langs mijn dijen, maar ik wist niet van ophouden, oh nee, nooit ofte nimmer! Kermend rolde ik over de grond, ik kronkelde, ik spartelde… en balsemde mezelf met mijn eigen vocht.

naamloos3

Penis was intussen teruggekomen. Hij dacht dat ik pijn had en kwam bij me zitten, maar ik was te ver buiten zinnen om uit te leggen wat me overkwam. In plaats daarvan viel ik op hem aan, en toen hebben we gevreeën, zo lang, zo zacht, zo heerlijk, zo intens, net of we elkaar voor het eerst naakt zagen, onze lichamen waren als nieuw, als herboren!

Lieve lezer, dankjewel dat ik deze heerlijke ervaring met je mocht delen! Bij deze krijg je een heerlijke, zachte, lange, natte zuigtongzoen van me. Ik hoop dat je er net zo van geniet als ik…

Volgende keer laat ik je weten hoe Penis me heeft genomen. Ik hoop je gauw weer te…”

*

Tot zover haar relaas. Bij het vallen van de avond vierden we de liefde, de schoonheid, het leven; een explosie van genot zinderde in onze zintuigen. Ons avondmaal verliep op een manier die een nieuw hoofdstuk rechtvaardigt, ook van Vagina’s hand, getiteld ‘Verboden Vruchten’.

*

nbrplaza

Orgas me

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.