Verboden vruchten?

(vervolg op ‘Vagina danst’)

“Lieve lezer, beloofd is beloofd: ik zal je nu vertellen wat er gebeurde nadat Penis terugkwam van boodschappen doen. Ik heb er even over gedaan om alles op een rijtje te krijgen, want ik was na afloop helemaal van de wereld. Evenals hijzelf trouwens. Maar het was heerlijk – in meer dan één betekenis!

photo_Miss

Hij nam me van achteren bij mijn borsten, nog vochtig van de vrucht van mijn eigen opwinding, de balsem waarmee ik ze in extase had ingesmeerd. Dat moet hij gevoeld hebben; uit zijn blik sprak verrassing, verrukking. Ik keek hem verleidelijk aan, en kreunde: “Neem me…”

Hij nam geheimzinnig lachend een sinaasappel in zijn grote, sterke hand. Pas toen zag ik wat hij allemaal voor lekkers had opgehaald. Hij was van plan een waar feestmaal aan te richten! “Deze is net zo lekker als die van jou…” zei hij zacht, en voegde eraan toe: “Sappig en rijp, een vrucht vol opwinding!”

Ik smolt, weerloos. Hij had mijn andere borst nog in zijn hand, en in hetzelfde ritme waarmee hij die teder masseerde, kneep hij de sinaasappel fijn zodat zacht prikkend sap over de zwellende ronding en in mijn decolleté liep. Ik duizelde, wankelde van pure geilheid. Ik hief mijn armen in volledige overgave, kon slechts toelaten hoe het vocht mijn navel vulde, zelfs mijn onderbuik werd drijfnat…

Hij raapte een tros druiven op. Ik zocht steun, leunend tegen een palmboom, en zonder nadenken spreidde ik voor hem mijn benen. Hij knielde neer en duwde de tros in mijn soppende kruis, terwijl hij nog een sinaasappel over mijn borsten uitperste. Ik dacht dat ik al heel wat had meegemaakt, maar dit was zelfs voor mij nieuw. Hij hapte in allebei mijn borsten, liet zijn tong dansen rond mijn sidderende tepels… en vulde mijn gulzige kut met het sap van de heerlijkste vruchten!

Hij boog nog dieper, ik dacht dat hij me wilde beffen. Maar eerst was mijn navel nog aan de beurt. Omlaag kijkend tussen mijn natglimmende borsten zag, hoorde en voelde ik hoe hij die smakkend tongzoende, intussen ook mijn billen insmerend met geurig, tintelend sap.

Hij daalde het laatste stukje af in het dal van mijn venusbron. Inmiddels wist ik helemaal niet meer wat me overkwam. Mijn schaamlipjes schrijnden een beetje, maar werden al gauw geblust, gesust, gekust door zijn gekreun dat trilde in mijn hele onderbuik; hij neukte me met zijn warme tong en ik voelde zowel mijn eigen vocht als dat van het fruit langs mijn benen stromen. Zijn handen balsemden, zalfden me in mijn volle lengte, hij kon overal bij… kermend zakte ik door mijn knieën, balancerend op mijn kruis golfde ik in zijn ritme. Ik was volkomen ontspannen, leek te zweven, maar ondanks mijn gesloten ogen zag ik alle kleuren van de regenboog.

Hoe vaak ik ben klaargekomen durf ik echt niet te zeggen, ik zit nu al te blozen.

Na wat wel uren leek, kwam hij overeind. Ik vergat te kijken wat hij ging doen maar hij neukte me meteen, oh zo diep, en liet zijn liefde stromen… de palm veerde op onze beweging, leek die te versterken; ik liet me berijden, sneller en sneller, wilder, harder! Ons volgende orgasme was een totaalervaring, geen afzonderlijke sensatie maar één explosie van gemeenschappelijk genot.

Alweer veel later, nog nauwelijks bij zinnen, werd ik – gewichtloos – opgetild. Was hij nog meer van plan? Hij bleef nog steeds diep in me, trok niet terug. Ik omsloot zijn heupen toen hij me een eindje droeg… en bovenop me kwam liggen in een bad vol vruchten dat hij blijkbaar had klaarstaan. Soppend en druipend rolden we door een modderpoel van jam in de heerlijkste smaken. De koele, prikkelende smeerboel werd steeds erger naarmate ons plezier groeide. Glibberend buitelden we om elkaar heen, een nieuw orgasme was meteen een feit en onze geile kreten daverden over het strand.

Bevangen door bedwelmende bloemengeur rolden we het struweel langs de kust in. Daar volgde weer een gang van het banket, waarbij onze tongen volledige vrijheid genoten. We likten elkaar helemaal schoon, wat niet altijd gemakkelijk ging door onze nog altijd voortdurende gemeenschap. Maar zowel de uitdaging als het plezier was daardoor des te groter, om nog maar te zwijgen van ons orgasme dat opnieuw in alle hevigheid oplaaide…

Maar pas bij het toetje kwam de echte climax.

Wat bleek: verderop in het bos, in de schemering van de inmiddels vallende avond stond een rozenbed. Vind je dat niet romantisch? Een ware berg van rode blaadjes nodigde ons uit voor een wilde nacht. De maan was opgekomen, vol en rijp als een meloen streelde hij onze geurige lichamen terwijl we ons al vrijend in het zachte dikke kussen lieten vallen. Ondanks ons likduet plakten we allebei nog behoorlijk, maar dat was juist de bedoeling: de rozenblaadjes bleven als postzegels aan onze huid zitten en hoe we elkaar ook streelden, wat eraf ging kwam er even snel weer aan!

In een wolk van rozengeur werd iedere tongzoen een heerlijke worstelwedstrijd zonder gewin of verlies. We kwamen gewoon niet meer van elkaar los. De rozenblaadjes bedekten ons van top tot teen als een zwerm vlinders.
En toen vroeg Penis plompverloren: “Zie je de maan?”
“Ja?”
“Die krijg je als toetje.”
“Doe niet zo mal!”
“Nee echt, wacht maar af.” Hij rolde bovenop, reikte naar iets op de grond, en toonde me de grootste, sappigste watermeloen die ik ooit heb gezien. Toen kwam hij overeind. Zijn silhouet stak machtig, majestueus af tegen de sterrenhemel waarin hij al rijdend op mijn wiegende heupen de meloen leek op te hangen als een tweede maan. Hij tilde de enorme vrucht hoog boven zich uit – en brak hem in stukken zodat we allebei werden overspoeld door een bruisende sapdouche.

De rest van de nacht was één lange orgie die me nog lang zal heugen. Ons rozenbed klotste, sopte onder ons toen we voor de zoveelste keer op elkaar aanvielen. Ik was de tel van onze orgasmen volledig kwijt, zelfs nu nog voel ik mijn onderbuik tintelen bij de zalige herinnering. De dieren in het bos leken met ons mee te doen, de fonkelende sterren klonken als muziek… als een steeds groter groeiende rozenblaadjessneeuwbal rolden, dansten we over ons hele eiland, om tenslotte van de hoge rotsen  in zee te storten.

Toen ik weer aanspoelde, was mijn lichaam even schoon en fris als altijd. Ik bleef in zee tot Penis me terugvond. Hij liet niet lang op zich wachten. Ik kwam naakt uit de branding, en druipend van het zeeschuim verleidde ik hem met een heerlijke welkomstdans…

Ik laat je wel een keertje weten wat er vervolgens gebeurde…!

Tongkusjes van Vagina”

 *

Lees het hoofdstuk ‘Strandsex’

Orgas me

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.