Verboden vruchten

Petra

Petra vraagt zich af waarvan ze wakker is geworden.
Was het de zon, die haar lipjes kuste? Was het de zoele wind, die haar naaktheid streelde? Niet alleen het raam, ook de slaapkamerdeur staat open. Zou Peter er nog zijn? Ze loopt naakt door het stille huis, er komt geen antwoord op haar roepen. Hij is vast al naar werk.
Ze loopt naar de keuken, maar ook daar is hij niet. Een bord met kruimels neemt elke twijfel weg: Petra is alleen thuis.

De fruitschaal op tafel doet Petra watertanden. Ze ontbijt altijd met een sappige vrucht, als het even kan gecombineerd met een lekkernij aan Peter’s lijf… maar hij is er niet dus dat gaat deze keer niet door. Maar wacht eens, wat is dat?
Tussen de sinaasappels, peren en bananen ligt Petra’s dildo. Een natuurgetrouw, meer dan levensgroot model dat ze van Peter kreeg toen ze gingen samenwonen. Wat heeft ze sindsdien veel ervaring opgedaan! Haar vingertoppen strelen de rubberen vorm. Het voelt niet half zo lekker als Peter’s echte exemplaar, maar als er niets anders beschikbaar is…
Ze raakt met haar lippen even de genotknop aan, bevochtigt hem met haar tong… rubber smaakt anders dan voorhuid…
Haar ogen vallen half dicht terwijl ze een peer uit de fruitschaal pakt. Met een dunschiller ontdoet ze hem van zijn jas waarna ze hem in partjes snijdt. Als ze er een in haar mond neemt, begint de dildo in haar andere hand aan een zwerftocht over haar lichaam. Dromerig leunt ze met haar billen tegen het aanrecht, haar dijen licht gespreid. Zachtjes glijdt de dildo op en neer tussen haar borsten, rond haar tepels, over haar buik… ze likt langs haar lippen, oh wat is die peer sappig… haar onderbuik ontspant, haar lipjes gaan open… en als het tweede partje van de peer over haar tong glijdt, dringt de top van de dildo langzaam in haar hunkerende onderbuik.
Petra’s tong laat het partje van de peer in haar mond rondbuitelen. Ze legt haar hoofd achterover, er trekt een lome golfbeweging door haar lichaam waardoor de dildo zachtjes soppend steeds dieper wegzinkt. Intussen heeft ze het derde partje gepakt, maar in plaats van het op te peuzelen begint ze met het vruchtvlees tussen haar vingertoppen zichzelf te strelen, net als eerder met de dildo. Ze toucheert haar mooiste plekjes, heel subtiel zodat haar huid zindert van genot…
Hijgend op het ritme van haar deinende heupen zet ze de fruitschaal op de keukenvloer. Dan gaat ze er wijdbeens naast zitten om een sinaasappel doormidden te snijden en vervolgens met beide helften haar borsten te bespelen. Haar tepels sidderen van de aanraking, en terwijl het sap in straaltjes in haar decolleté en over haar buik druipt. komt Petra handen tekort om al haar rondingen in te smeren. Haar hele lichaam plakt van het vruchtensap maar ruikt daardoor ook heerlijk…
Nu krijgt Petra de smaak te pakken. Het volgende speelgoed is een tros druiven. Die wordt met grote halen over haar benen en billen tot moes uitgesmeerd, waarna ze het takje tussen haar haar streekt. Inmiddels zit de dildo zo diep in haar kut dat ze haar bewegingen steeds minder onder controle heeft; ze krijgt zin om hevig klaar te komen. Bijna helemaal gebodypaint, begint ze over de keukenvloer te kronkelen onder het slaken van ongeremde kreten. Ze voelt zich mooi en sensueel, als een naaktdanseres wier ballet wordt begeleid door de hemelse muziek van haar kwintet zintuigen, met de dildo als dirigent die het ritme steeds hoger opzweept…

“Verrassing!”
Petra schrikt zich wezenloos. Is Peter nu al thuis? Veel te vroeg! Zijn roep galmt nog aan de achterzijde van het huis maar het is te laat om de rommel op te ruimen. Bovendien is haar kut van de schok samengetrokken rondom de diepstekende dildo, en daardoor kan ze nu niet anders meer dan toegeven aan haar orgasme. Kermend van genot spartelt ze stommelend over de vloer. Ze schopt per ongeluk tegen de fruitschaal, die kletterend alle nog niet als speelgoed gebruikte vruchten door de keuken lanceert. Opeens staat Peter in de deuropening.
Met stomheid geslagen overziet hij de bende, temidden waarvan Petra onder de vlekken en vegen hevig ligt klaar te komen. Hij trapt bijna een appel tot moes als hij binnenkomt en op een stoel plaatsneemt om geduldig de afloop af te wachten.
Eindelijk komt Petra bij haar positieven. Ze durft geen woord uit te brengen, niet in de laatste plaats omdat hij ook nog niets heeft gezegd. Ietwat stuntelig staat ze op, en zegt uiteindelijk: “Hoi schat… ben je er al?”
“Ik heb een middag vrij genomen,” legt hij uit, “ik wilde je verrassen, maar zo te zien ben jij me een slag voor!”
“Eh… ja…”
Vind je het heel erg, wil ze vragen, maar hij gaat verder: “Komt goed uit, want je bent al precies in de juiste stemming!”
“Hoe bedoel je?”
“Dat zou je wel willen weten he? Wacht maar tot ik eh… met je klaar ben!”
Wat doe je weer lekker grof, denkt Petra. Haar aanvankelijke schaamte heeft alweer plaats gemaakt voor nieuwe geilheid. Peter heeft die blik weer in zijn ogen, de blik die ze zo goed van hem kent als hij zin in haar heeft.
Het kost even wat moeite, maar uiteindelijk slaagt Petra erin de dildo uit haar zuigende, soppende kut te bevrijden. “Ziezo,” hijgt ze. “deze heb ik voorlopig niet meer nodig.”
“Zal ik even gaan douchen?” vraagt Peter.
“Doe dat,” zegt Petra, “dan maak ik intussen wat… speelruimte.”
Met afgemeten passen heupwiegt ze om Peter heen. Hij ruikt haar fruitparfum als ze haar borsten vlak voor zijn gezicht heen en weer laat wiebelen. Ze draait een sierlijke pirouette, zet een voet op zijn knie en begint zijn stropdas los te knopen. “En wat voor verrassing had je voor me in gedachten?” prevelt ze, “Iets… geils?”
“Reken maar!” antwoordt hij. Ervoor wakend dat ze zijn kleren niet vies maakt met haar vlekkerige huid, laat ze hem met een zoen gaan.

Popelend van ongeduld ijsbeert Petra door de keuken. Met levendige fantasie tovert ze de heerlijkste visioenen voor haar geestesoog. Hijgend en luchtzoenend omhelst ze zichzelf zoals Peter pleegt te doen, om vervolgens de verleiding niet te kunnen weerstaan en haar vingers alle tien luid soppend in haar kut te laten verdwijnen. Ze zoekt steun tegen de keukentafel, kan even geen houding vinden maar belandt tenslotte voorovergebogen op het tafelblad, wijdbeens staande met haar billen naar de deur gericht. Kermend begint ze opnieuw klaar te komen, en ze heeft het nauwelijks door als Peter naakt en frisgedoucht binnenkomt.
Wat ben je toch heerlijk geil, denkt hij. Zijn erectie springt in de houding, maar hij valt niet direct aan. Nee, hij gaat subtiel te werk deze keer.
Uit diverse kastjes haalt hij het zoetste, smeuïgste broodbeleg dat hij kan vinden, draait de potjes open en zet ze in een keurige rij op het aanrecht.
Wat ben je toch allemaal aan het doen, vraagt Petra zich in haar onderdanige positie af. Ze staat nog steeds schokkend klaar te komen en stoot zich af en toe onzacht tegen de tafel, maar haar orgasme houdt niet op, ze is heel bedreven in het bewaren van dat heerlijke evenwicht, die zalige balans tussen verlangen en voldoening in je onderbuik.
Opeens voelt ze Peters handen over haar rug glijden, zacht en warm als altijd, maar ook… olieachtig? Is het massageolie, waarmee hij haar insmeert? Het glijdt net zo, maar die geur… als honing zo zoet…
“Zo, dat wordt nog eens een smulpartij!” prevelt Peter vlakbij haar oor. Petra voelt zijn erectie over haar billen glijden, zo diep buigt hij zich over haar heen, maar hij lijkt nog geen aanstalten te maken haar te neuken… nee, zie je wel: hij richt zich weer op en masseert haar nu met een ander, al even zoet smeerseltje… hij tilt haar van de tafel om bij haar borsten te kunnen, en als zijn vingers aan haar tepels draaien, ziet Petra blij verrast dat hij haar insmeert met een wonderlijk mengsel van honing en jam.
“Oww…” kreunt ze, “wat doe je dat lekker… ga door, oh ga door…” haar orgasme laait opnieuw in volle hevigheid op. Ze reikt tussen haar dijen en Peter golft soepel met haar ongecontroleerde bewegingen mee. Zijn erectie glijdt nu tussen haar billen op en neer; zo te voelen heeft hij de volle lengte ergens mee ingesmeerd want het glibbert heerlijk…
“Vind je dit lekker?” gromt Peter. Petra kan ten antwoord slechts kreunen van genot. Zijn heerlijke handen boetseren haar hele lichaam, hullen haar in een steeds rijker banket van de meest smakelijke delicatessen. Het enige waarop ze nog wacht is dat hij haar neukt, dieper en harder dan ooit tevoren… maar Peter lijkt er duister genoegen in te scheppen haar te laten verlangen.
“Zo,” constateert hij, “ik denk dat we nu de volgende gang wel kunnen opdienen.” Petra is te diep in genot verzonken om zich zijn bedoelingen af te vragen, maar ze worden haar iets duidelijker als hij achter haar neerknielt en ze zijn tong in haar kruis voelt. Soepel en beweeglijk baant hij zich in steeds kleinere kringetjes een weg rond haar kut, om tenslotte te proeven van haar wijd open lipjes die druipen van het kutvocht maar ook van boter, honing en andere heerlijkheden. Als een ware fijnproever neemt hij alle tijd, intussen haar benen strelend zodat Petra ervan huivert en onwillekeurig begint te deinen. Daardoor op zijn beurt opgewonden, wordt Peter steeds gulziger, kreunend duwt hij zijn tong diep in haar kut. Ze vinden elkaars ritme in een tweestemmig lied dat gaandeweg een crescendo maakt, totdat Petra in haar hoogste noot gierend klaarkomt en wijdbeens met schokkende dijen bezit van Peter’s gezicht neemt.

Balancerend op Peter’s tong zweeft Petra gewichtloos in de roze wolk van haar orgasme. Haar lichaam goft mee met zijn lome likbewegingen, kermend masseert ze haar borsten terwijl zijn handen van top tot teen haar heerlijke figuur volgen. Het uitzicht op haar boven hem torenende naaktheid doet hem naar zijn erectie reiken; hij komt overeind, en voor Petra het doorheeft, manoeuvreert hij haar tegen het aanrecht om haar diep en hard te neuken. Wijdbeens met hooggeheven armen geeft ze zich over, luidkeels begroet ze zijn stoten die haar kut soppend doen overstromen. Ze smeert zowel zichzelf als Peter in met de warme room, waarna ze geleidelijk verwikkeld raken in een tedere worsteling met als wapens de delicatesssen die op het aanrecht zijn uitgestald.
Ongegeneerd smakkend smullen Petra en Peter van elkaars mond. Hun lichamen worden haast onherkenbaar door de camouflage van pasta’s, sauzen, confitures en smeerkazen, vermengd met de sappen van hun onstuimige orgasmen. Ze komen handen en voeten tekort om elkaar te masseren, om en om zetten ze elkaar schrap tegen alles wat maar geschikt is voor de ene serie woeste wipstoten na de andere. De keukentafel schuift luid krassend over de vloer heen en weer, stoelen vallen met veel kabaal om, ze kaatsen luid bonzend van de ene deur naar de andere… tot ze elkaar tegen de grond werken en hun sensuele strijd stilvalt in een tedere houdgreep. Mond aan mond hijgend genieten ze van de naschokken in hun heupen. Hun ineengestrengelde tongen kronkelen sierlijk om elkaar heen, af en toe onderbroken door gefluister dat ze geen van beide verstaan; mimiek en lichaamstaal spreken echter boekdelen. Hun omhelzing plakt, sopt en glibbert, loom rollen ze heen en weer. “Liefste…” kreunt Petra, “ik hou van je…” “Ik ook va-” begint Peter, maar zijn zin wordt gesmoord in een nieuwe, verzengende tongzoen. Hij voelt Petra’s lipjes samentrekken rond zijn ballen, geeft haar een nieuwe wipstoot die ze heupwiegend met holle rug pareert, waarna hij likkend tussen haar borsten duikt en een nieuwe ronde aan hun ‘gevecht’ wordt toegevoegd.
“Geile kut!” voegt Peter Petra toe op het hernieuwde ritme van zijn stoten, “Geile, geile, geile kut! Ik wist niet dat je zó geil kon zijn! Hier, laat je neuken, vullen, volspuiten!”
“Toe dan!” gilt Petra ten antwoord, “Neuk me! Dieper! Dieper! Vul me, laat me overstromen!” Ook haar energie is onuitputtelijk, spartelend van genot laat ze zich in vliegende galop berijden. Haar hemelslange benen maaien wild door de lucht, kletterend valt alweer een keukenstoel om, een jampotje rolt diametraal van muur tot muur. Peter’s erectie pulseert, zijn genotknop gloeit diep in haar onderbuik, en als ze tegelijk klaarkomen, sopt hun ondeelbare kruis luid van het hevig opwellende olieschuim. Alsof Petra weer nieuw voor Peter is, zo geniet hij van de verleiding als ze zich kronkelend insmeert tot haar rondingen ervan glimmen. Lonkend likt ze langs haar lippen, ze blaast hem verliefde kusmondjes toe en volgt heupwiegend zijn ongecontroleerde neukstuipen. Dan komt ze in één sierlijke rolbeweging overeind bij hem op schoot.
Met hooggeheven armen laat ze haar lichaam golven terwijl haar benen hem omsluiten om zijn heupen zo mogelijk nog dichter tegen zich aan te trekken. Hij likt haar tepels, bestijgt haar hals en streelt teder haar paradijselijke figuur. Hij masseert haar zwellende borsten, draait aan haar tintelende tepels; hij voelt haar kut zuigen, sabbelen, drinken van zijn onuitputtelijke bron en kneedt haar billen die zich ritmisch spannen en ontspannen. Hun adembenemende tongzoen lijkt rechtstreeks verbonden met hun gemeenschap, hun monden en hun kruis deinen in hetzelfde ritme.
Petra zwelgt in het niet aflatende, hypnotiserende ritme van Peter’s pulserende erectie. Gewichtloos als een engel zweeft haar lichaam op zijn deining. Is hij ooit zo diep in haar geweest? Misschien wel, maar het lijkt deze keer voor het eerst, alsof hij haar opnieuw ontmaagdt. Zacht kermend ontvangt ze de golven die hij in haar spuit, haar lipjes kauwen zacht smakkend op zijn ballen terwijl ze haar onderbuik voelt vollopen.
Haar borsten zwellen in zijn handen, haar tepels sidderen als hij eraan draait. Hoeveel handen heeft hij eigenlijk? Hij heeft haar zo volkomen in zijn greep dat heel haar naaktheid erin lijkt schuil te gaan. Haar huid tintelt van zijn strelingen als hij de vlekken en vegen van de delicatessen waarmee hij haar van top tot teen heeft ingesmeerd, uitwerkt tot de meest kunstzinnige bodypaintings, enkel en alleen gebruikmakend van zijn vingertoppen.
Nog even, en haar kut zal overstromen… haar onderbuik trekt samen, en ja hoor: daar is het heerlijke, vertrouwde gevoel in haar kruis, het gulle sopgeluid tussen hun heupen terwijl dikke, romige druppels langs de binnenkant van haar dijen druipen. Ze voelt echter geen greintje verzadiging. Integendeel, hoe meer hete room hij in haar binnenste uitstort, hoe groter dorst ze ernaar krijgt. Heupwiegend kruist ze haar benen opnieuw achter zijn billen, ze spoort hem aan om vooral door te gaan, nooit meer van haar te wijken, alsof ze met hem wil vergroeien tot ze één zijn, één lichaam dat leeft om permanent te neuken, neuken, neuken…

 nbrplaza

One thought on “Verboden vruchten

Orgas me

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.