Verhaaltje voor het slapen gaan

Het begon al toen ik nog onder de douche stond.

Opeens ging het licht uit. Druipend nat van het schuim zag ik geen hand voor ogen meer. Op de tast deed ik de kraan dicht, maar toen ik het licht weer aan wilde doen, werd ik heel zachtjes in mijn kruis gestreeld. Ik gaf me meteen over aan de tederheid waarmee ze me naar zich toetrok… en begon te likken. Het puntje van haar tong paaldanste met mijn erectie, zo licht, zo onbeschrijfelijk subtiel dat ik totaal verstijfde van verrukking.

En daar bleef het natuurlijk niet bij. Welnee, ik heb het over Vagina! Mijn orgasme gierde al door mijn onderbuik, toen ze langzaam, tergend langzaam, overeind kwam. Haar tong begon aan een eindeloze zwerftocht naar boven. Mijn navel trok samen toen ze er rondjes omheen maakte. De smaak van badschuim leek haar niet tegen te staan, want ze likte me bijna helemaal droog.

Uiteindelijk beklom ze mijn hals, en via mijn wangen bereikte haar tong de mijne. Daarna ging het snel. Haar geile gekreun trilde in mijn hoofd terwijl haar lichaam, en dan bedoel ik echt heel haar gewichtloze, geurige, warme naaktheid, om me heen spoelde als een strandgolf. Ik was volkomen machteloos tegen zoveel vrouwelijkheid. Haar vochtige huid plakte hier en daar een beetje, maar dat gaf onze omhelzing, herstel, onze onontwarbare ineenstrengeling, iets zo definitiefs dat ik dacht met haar samen te smelten.

Hoe lang onze tongzoen duurde kan ik onmogelijk zeggen. Het moeten uren zijn geweest. Ik had niet eens door dat haar mond van de mijne losweekte, toen ze me galmend toefluisterde: “Ga je mee naar bed?”

Ik had geen keus. Ja, strikt genomen misschien wel maar dat besefte ik niet. Ik liet me weerloos bij de hand nemen, naar buiten, de nacht in. Als ze me toen had achtergelaten, was ik hopeloos verdwaald op ons eigen eiland, zo weinig lette ik op waar we langs liepen. Ik zag alleen haar als een fata morgana zwevend voor me, haar rondingen glanzend in het maanlicht dat haar haar over haar lichaam wierp. Haar tepels dansten op haar borsten en verblindden me met een zachtrode schittering als fonkelende sterren.

Opeens bleef ze staan en draaide zich naar me om, ik botste zo tegen haar aan. Dat wil zeggen, ik dreef op de zoele wind als een veertje in haar armen, en terwijl ze me opnieuw verzwolg in de kolk van een hartstochtelijke tongzoen, zonken we door onze knieën en rolde onze omhelzing als een schuimvlok over de grond. Ik voelde warm zand, zacht mos en andere begroeiing, en ik hoorde de zee ruisen hoewel dat bijna opging in onze eigen geluiden. Vooral Vagina’s smachtende, geile gekreun galmde om ons heen. Ze overweldigde me, en duwde me opeens stevig tegen de grond. Ze was sterk en ik kon niet overeind komen; er volgde wat onduidelijk geworstel zonder strijd maar Vagina was onoverwinnelijk. Ze ving mijn hoofd tussen haar dijen, duwde haar drijfnatte kruis soppend in mijn gezicht, en riep me bijna streng toe: “Lik me! Lik me, toe dan! Lik me!!”

Ik had ook nu geen keus. De stille nacht leek te werken als een gigantische klankkast die Vagina’s kreten versterkte tot bijna spookachtige proporties. Ze was werkelijk onverzadigbaar. Mijn tong danste door de balzaal van haar wijd open kut, terwijl haar schaamlipjes me even gulzig terugkusten als haar mond eerder al had gedaan. Zelfs zonder tong was de gelijkenis treffend. Ze kwam in een oogwenk klaar, met hevige schokken golfde wipstoot na wipstoot door haar lichaam. Maar als je denkt dat daarmee onze orgie ten einde was, heb je het verschrikkelijk mis! Het was nog maar net begonnen, het tedere, letterlijk en figuurlijk aftastende voorspel tot een sexfeest dat de hele nacht ging duren. De duinpan zou veranderen in een wild schuimende poel waarin Vagina en ik elkaar meesleurden naar peilloze diepten, en onze orgasmen versmolten tot een eindeloze staat van extase waaruit we het liefste nooit meer zouden willen ontwaken…

*

Orgas me

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.