Visite

Wat zou ze met hem gaan doen?
De vraag stellen was hem beantwoorden, normaal gesproken. Ze boeide hem wel vaker met handen en voeten aan de vier hoeken van het bed, naakt en geblinddoekt. Hij kon er dan op wachten dat ze een douche ging nemen, om daarna even naakt als hij terug te komen en hem langzaam, heel langzaam klaar te pijpen. Voor zover ze zijn warme room niet doorslikte, zou ze zichzelf van top tot teen ermee insmeren, en dan over hem heen glibberen. Zijn erectie, die inmiddels tot enorme proporties zou zijn gegroeid, zou vanzelf in haar kruis belanden en tot aan zijn ballen bij haar naar binnen glijden waarna ze hem zou berijden tot ze allebei steeds opnieuw soppend klaarkwamen, keer op keer, de hele lange, lange nacht.
Maar deze keer was anders.
Nu had ze zich niet uitgekleed. Na hem te hebben geboeid en geblinddoekt was ze weer weggegaan, had ze zelfs de slaapkamerdeur op slot gedaan, en toen hij de voordeur hoorde dichtslaan begreep hij er helemaal niets meer van. Hij was gevangen in zijn eigen huis.
Uren leken te verstrijken. De wekker tikte, af en toe reed een auto voorbij of blafte een hond. Telkens wanneer hij een deur meende te horen, spitste hij zijn oren, tevergeefs.
Eindelijk ging de slaapkamerdeur bijna onhoorbaar weer open. Was ze toch in huis gebleven? “Waar zat je nou?” vroeg hij bijna onvriendelijk, maar haar hand legde hem het zwijgen op. Hij hoorde haar ademen, voelde een zoen op zijn wang… en toen gleed de vochtige warmte van haar mond rond zijn genotknop.
Haar mond?
Als ze hem pijpte, kon ze toch niet tegelijk in zijn gezicht ademen? Nog een zoen geven? En wat was dat? Nog een mond, een tong die over zijn borst gleed en rondjes om zijn navel maakte?
“Wie is daar?” vroeg hij, maar er kwam geen antwoord. Onwillekeurig rukte hij aan zijn rammelende boeien maar het enige andere geluid kwam van handen die over zijn lijf gleden, vier, zes, acht handen, hoeveel waren het er? Er speelden vingertoppen in zijn kruis zodat zijn erectie begon te groeien, en nu hoorde hij duidelijk haar stem, haar gekreun trilde in zijn onderbuik. Hij voelde zijn ballen tintelen, maar zijn aandacht werd afgeleid doordat zijn hoofd werd gevangen tussen twee zijdezachte, warme dijen. Wie ben jij, wilde hij weer vragen, maar hij kreeg geen kans: een kletsnatte kut sopte over zijn gezicht.
Niet die van haar: ze kreunde nog steeds, likkend aan zijn ballen terwijl ze de volle lengte van zijn erectie opslokte. Nu kwam er een tweede stem bij, hoog boven hem neuriënd in het zwoele ritme waarin zijn gezicht werd bereden. Een derde stem volgde, en een vierde maar die werden allebei enigszins gesmoord, door elkaar leek het wel…
Intussen raakte hij de controle over zijn heupen steeds meer kwijt. Wat kon die meid toch zalig pijpen! Maar wacht eens… ze kreeg hulp! Ze deed haar kunstje niet meer alleen! Twee tongen paaldansten sierlijk rond zijn kaarsrechte erectie. Hij voelde nu ook borsten, meer dan twee, warm en vol over zijn dijen en buik rollen. En hoe vreemd dit allemaal ook was, hij kon niet anders dan zich eraan overgeven. Degene die zijn gezicht bereed kwam net als hij bijna klaar, hijgend greep ze zich vast in zijn haar terwijl ze zo te horen nog een ander tongzoende. Een vierstemmig vrouwenkoor steeg hoger en hoger, begeleid door zijn bariton die er als een orgelpijp doorheen zoemde. Het bed deinde in een magische cadans, de percussie van zijn boeien sloeg de maat… totdat het kwintet zich verloor in een gelijktijdig, zinderend slotakkoord, fortissimo.
naamloos
De stilte was te snijden toen ze uiteen gleden. Zwijgend werd de kamerdeur geopend, voetstappen stommelden de trap af. Hij was weer alleen, dacht hij, maar toen gleed haar vertrouwde naaktheid soepel over hem heen. Ze maakte zijn boeien los, deed zijn blinddoek af, fluisterde: “Gefeliciteerd met je verjaardag, schat!” en verzwolg hem in de geilste, kleverigste tongzoen die hij ooit van haar had gehad.

Orgas me

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.