Wortelkanaalbehandeling

“Wát heb ík zin in een héérlijke wortelkanaalbehandeling!”

Tanja liet de voordeur met een klap achter zich dichtvallen. Art keek vanuit zijn stoel om naar zijn geliefde assistente die thuiskwam na een lang avondcollege. Ze was nu bijna afgestudeerd als tandarts, en zou binnenkort letterlijk en figuurlijk naast hem staan in de duopraktijk. Hij stond op om haar te verwelkomen, maar na een vluchtige zoen zei ze: “Ik ga eerst even douchen, daarna mag jij.”

Art wijdde zich opnieuw aan zijn tandartsvakblad Spoelt U Maar, maar het geklater van de douche leidde hem af. De bloederige foto’s in het artikel, van wijd open monden met de meest verschrikkelijke gebitten, vloeiden over in paradijselijke visioenen van Tanja’s smachtend geile lach en beelden in slow motion van haar deinende gestalte te midden van wolken stoom, terwijl ze zichzelf overal masseerde en het schuimende water langs al haar heerlijke rondingen droop. Pas toen het weer stil was, kon hij zich op het artikel concentreren. Hij hoorde niet hoe ze de kamer binnenkwam in haar smetteloos witte doktersjas.

tumblr_mpq0r8QO981sw8qefo1_500
“Hoi schat…” zong ze zacht. Haar borsten, navel en kruis schemerden onder de openvallende jaspanden. Ze boog zich over de rugleuning van zijn stoel en bedolf zijn gezicht onder haar warme borsten. Zachtjes rollend voelde ze zijn tong in haar decolleté spelen. Haar lange haar gleed over zijn borst toen ze de knoopjes van zijn overhemd begon los te maken. Met chirurgische precisie volgden haar vingers de weg naar beneden, waar een hevige erectie een zinderende spanning in zijn spijkerbroek veroorzaakte. “Toe…” hijgde ze, “geef je me alvast een spuitje?”

“Mmmmm…” kreunde hij gesmoord, terwijl ze zijn broekriem losmaakte. Zodra ze de rits opende, sprong zijn erectie zo enthousiast tevoorschijn dat ze hem vol in haar gezicht kreeg. De genotknop pulseerde zichtbaar, en blij verrast sloot ze haar warme lippen eromheen. Art voelde haar gekreun trillen tot in zijn onderbuik terwijl ze met het puntje van haar tong ieder oneffenheidje onderzocht.

tumblr_n2cgjrMZ6e1sw8qefo1_500

Tastend reikte Art naast zijn fauteuil om de stelknop te zoeken zodat hij hem helemaal in ligstand kon zetten. Uiteindelijk lag hij languit met Tanja ondersteboven op zich. Ze spreidde haar dijen, en haar lipjes leken hem toe te lachen toen hij zijn tong ertussen liet verdwijnen. Ze kronkelde van genot in het ritme waarin hij likte, onder de jas die ze nog steeds droeg omhelsde hij haar heupen en kneedde hij haar billen, en het duurde niet lang voordat ze tegelijk klaarkwamen. De fauteuil viel bijna om van hun gespartel.

Hijgend stond Tanja tenslotte op. Ze torende hoog boven Art uit, en met een bloedgeile blik liet ze de doktersjas langzaam van haar schouders glijden. Ook Art kwam kreunend overeind, zodat ze in haar volle lengte tegen hem aan stond terwijl ze hem verder uitkleedde. “Ik wil een nieuwe vulling…” fluisterde ze ondertussen, haar blinkend rood gestifte mond vlakbij de zijne.
“Wil je eerst een verdoving?” vroeg hij.
“Oh nee…” antwoordde ze, “geen verdoving… ik wil alles voelen… alles wat je met me doet…” Er volgde een eindeloze tongzoen, waarna hij haar optilde en naar de behandelkamer droeg.

Eigenlijk was het een logeerkamer, maar gedurende zijn studie had Art hem helemaal ingericht om samen met Tanja, zoals hij het noemde, ‘huiswerk’ te kunnen doen. Middenin stond een kruising tussen een gynaecologie-stoel en een tandartsstoel, door Art zelf ontworpen en gebouwd en voorzien van allerlei technische snufjes die in een SM-kelder niet zouden misstaan.

Voorzichtig legde hij haar in de stoel, waarna ze gewillig haar polsen en enkels aanbood om te laten boeien. Haar gezicht droop nog van zijn orgasmeroom, ze had verreweg het meeste doorgeslikt maar niet de moeite genomen het gemorste restant af te vegen.
Art sloot zorgvuldig de met imitatiebont afgewerkte pols- en enkelklemmen waarna hij de stoel met een pedaal in de gewenste positie bracht. Toen knielde hij op een kussen aan Tanja’s hoofdeinde, zodat zijn erectie over haar gezicht reikte.

tumblr_o44n740cXZ1sw8qefo1_400

Volkomen hulpeloos kon Tanja niet anders dan toelaten hoe hij haar swaffelde. Haar gezichtsuitdrukking verried pure geilheid. Met losjes openhangende mond likte ze langs haar lippen toen hij de restjes room opveegde en zijn genotknop een paar keer in haar mond doopte. Ze smakte overdreven, heupwiegend om hem nog verder op te geilen, en zag aan zijn gezicht hoe hij ervan genoot. Hij duwde zijn erectie zo diep in haar keel dat ze ervan kokhalsde. “Wou jij een lekkere wortelkanaalbehandeling?” gromde hij, “Die kun je krijgen, met een gouden kroon erop! Hier, hier, hier!” Golf na golf spoot hij in haar overstromende mond terwijl de stoel soepel meedeinde met hun bewegingen. Tanja rukte kermend aan haar boeien, maar ze spartelde van puur genot, en tussen zijn ongecontroleerde wipstoten door zag Art haar kutlipjes kletsnat worden. Hij wist dat ze klaar was voor zijn nieuwste experiment.

Uit een laatje nam hij een ovaal apparaatje van soepele kunststof met aan een uiteinde twee draadjes. Tanja hoorde hoe het begon te zoemen. Nog steeds hevig klaarkomend boog Art zich over haar heen, en terwijl ze met een holle rug toegaf aan haar orgasme, liet hij de vibrator diep in haar kut glijden tot hij helemaal verdwenen was. Vervolgens plakte hij de uiteinden van de twee draadjes op haar tepels. “Zo,” kreunde hij terwijl hij weer overeind kwam en aanlegde voor een nieuw salvo hete room, “geniet daar maar een tijdje van!”

Tanja wist niet wat haar overkwam. Art was nog nooit zó vaak zó hevig en zó diep in haar keel klaargekomen. Zijn ballen stuiterden op haar neus. De vibrator hield onverbiddelijk haar orgasme gaande. Ze kwam klaar, kwam opnieuw, steeds opnieuw, keer op keer. Het apparaatje trilde niet alleen als een tandartsenboor, maar bewoog ook in haar onderbuik als een soort kronkelende kurkentrekker. Haar spastisch samentrekkende kut scheen die beweging alleen maar te bevorderen, waardoor in het binnenste van het apparaatje een dynamo werd aangestuurd zodat de elektroden haar tepels lieten sidderen. Ze kon er niet bij, was volledig aan het apparaat gekluisterd. Haar borsten zwollen in Art’s handen terwijl hij ze gretig kneedde en met een duister genoegen neerkeek op Tanja’s wanhopig spartelende lichaam dat helemaal aan zijn genade was overgeleverd.

#JanuariKinksFetishes2021

dinsdag: 4. Medical Play

nbrplaza

3 thoughts on “Wortelkanaalbehandeling

Orgas me

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.